ISKOLAI PING-PONG BAJNOKSÁG

 

2015. január 23.-án pénteken délután tartottuk a Széchenyi Kereskedelmi szakközépiskola Házi Pingpong Bajnokságát a tornateremben. Összesen tíz versenyző jelentkezett.

Ádám Gábor Illés

Briák András

Höss Alexandra

Jánosi Tamás

Kollár János

Molnár Attila

Orgon Richárd

Serfőző Izsák

Szabó Krisztián

Zelnik Dávid

Két asztalon mentek a meccsek egy időben. A selejtezőkben 2 tizenegyes meccset játszottunk, illetve akkor játszottunk döntőt, amikor két meccs alatt nem lehetett megállapítani a pontozás alapján azt, hogy ki a jobb. A döntő bajnokság három darab huszonegyes meccsből állt.

A döntő meccseket Szabó Krisztián és Höss Alexandra vívták. Az első meccset Krisztián nyerte 21:12-re az asztal Vas utcára néző térfelén. A második meccset Alexandra nyerte szintén 21:12-re. A döntő meccset Szabó Krisztián nyerte 21:18-ra.

Egyébként a Bajnokság legizgalmasabb meccseit Orgon Richárd és Szabó Krisztián vívták. A negyedik helyezett az utólagos pontszámítás szerint megoszlott Serfőző Izsák és Kollár János között. János hamarabb elment, és nem tudtuk eldönteni, hogy le tudja-e győzni Izsákot, mert nem játszottak meccset egymás ellen.

  1. helyezett: Szabó Krisztián
  2. helyezett: Höss Alexandra
  3. helyezett: Orgon Richárd
  4. helyezett: Serfőző Izsák, Kollár János
  5. helyezett: Briák András
  6. helyezett Zelnik Dávid

 

 

E-napló

 

ALAPÍTVÁNY

Iskolánk alapítványa: Széchenyi 200 alapítvány. Kérjük, hogy amennyiben támogatni kívánja iskolánk diákjait, akkor az adója 1 %-át az alábbi adószámra utalja:

18004298-1-42

Bővebben...

 

Elérhetőségeink

Budapesti Gazdasági SZC Széchenyi István Kereskedelmi Szakgimnáziuma

1088 Budapest, Vas utca 9-11
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon/fax: +36 1 338 4480
Igazgató: Jakab Szilvia
 
Gazdasági iroda: Bogáti Árpád
telefon: +36 1 338 4592 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.